28.8.2023

Krapu

Niin, taannoin ilolla totesin että tekoäly on tullut tietokoneeseenikin. 

Ajattelin että hyvä asia. Siis saisin minäkin jotakin tolkkua humeetiini, kun maalaisjärkeäkään minulla ei ole, vaikka Latovainiosta olenkin kotoisin.

 Eräskin syksy lähdin mustikkametsään ja olin etukäteen harkiten ja taiten valmistellut kaikki tarvittavat välineet pöydälle.
 Kännykkä, varavirtalähde, kompassi, evästä ja vettä muovipullossa. Satoi, jotta autolla menin viidentoista kilometrin päähän ja siellä polulla huomasin ettei minulla ollut poimuria eikä mitään astiaakaan, kumisaappatkin olivat jääneet rappusille. 

 Päätin palata, mutta tyhmyytäni olin lyönyt auton oven lukkoon niin että avaimet olivat virtalukossa. Kävelin noopeana takaisin, mutta kotona muistin, että kotiavaimet olivat samassa nipussa autonavainten kanssa. 

 Viikon 35 krapusanat ovat muovipullo, tekoäly, syksy. Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa. Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi. Jätä krapusi linkki Susu Petalin blogiin. Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

**https://susupetalsanat.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...