5.8.2013

Kilometritehtaan työkalut ja kissanpäivät.

Niin,

Kissalla luonnossa elo on yhtä vaanimista ja ruuan etsintää. Jos kissa pääsee lemmiksi sillä ei ole hädän päivää, -yleensä.Itse ostin kympillä jättikatkarapuja tomaatti-yrttikastikkeessa. Sottaista syödä mutta ken ei ole syönyt kuin pakasterapuja ei voi ymmärtää makueroa tuoreisiin.Ja sitten katselin varpaitani ja ihmisten oleilua lentokentän viereisellä uimarannalla. Noiden katosten pystyputkessa on langaton kutsunappi. Siitä kun painaa koodin niin tarjoilija tuo rannalle toivotun juoman, -ehkä ruuankin. Vähän kuin siirtomaaherrat Intiassa aikoinaan.


2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oi miten kirkasta vettä!

Murphy kirjoitti...

Niin,

Egeianmeri ja Välimeri ovat kirkkaita, sukeltajien ja snorklaajien suosiossa.

Katsoin että netissä olisi ollut äkkilähtö huomenna samaan paikkaan viikoksi.

8-päivää perillä, lennot, vaatimaton hotelli, aamiaiset 295E/henkilö jos kaksi lähtee. Hinnat on alimmillaan nyt kun suomessa on ollut poutaa ja siellä kuumimmat ajat.

Itse maksoin satasen enemmän. Joka päivä olutta ja ravintolaruokailua teki toisen mokoman.

Lapset pitäisi olla alle 12 ja nukkua lisävuoteessa jotta pääsisi lastenhinnalla. Jos ei niin siitähän sitä hintaa kertyykin kun vielä muutoinkin pitää olla aina jotain ostelemassa.

nimim. nyt jo kahden aikuisen lapsen isä

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...