19.8.2013

Liikennemerkkien sanomaa

Saattaisi olla outoa ajella kielitaidottomana arabimaissa. Paljon lisätekstiä liikennemerkeissä joista ei ymmärtäisi mitään.

On se outoa joskus suomessakin.Tässä ilmeisesti ei saa kävellä avojaloin mutta saako kengillä tai saappailla lompsia?Moottoritien keskikaista-aidan katkoksessa ei saa tehdä U-käännöstä mutta auton kunnossapito on sallittu. Ei sitten muuta kuin pienkorjaamoa siihen perustamaan. Vaihdamme lamput ja pyyhkijän sulat odottaessanne.Jotkut merkit eivät opastakaan tienkäyttäjää vaan tienkäyttäjä antaakin ohjeita vastuuhenkilöille.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hauskoja :) varsinkin tuo alimmainen. Hyvinkäällä oli joskus mailmanaikaan joku liimannut tai piirtänyt taajamamerkkiin lentävän lautasen sinne taivaalle... huumorintajuttomat virkamiehet poisti sen. Mitään hauskaa ei saa olla virallisissa merkeissä! Ja Suolahdella paperitehtaan kohdalla oli varoituskolmio, jossa kakkakasa ja hajuvanoja siitä nousemassa. Ei sekään kauaa siinä saanu olla.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Tuo viimeinen oli viime liukkaiden aikaan Helsingissä. Joku kyllä epäili että olisi kuvankäsittelyllä tehty, ei ole minun ottama valokuva.

Rakkaus lukossa vaiko karilla

Niin, Lanzaroten satamakaupungin kettinkeihin oli iskenyt sama villitys joka jossain pän maailmaa on sortanut jo siltojakin. Kojusta ostet...