4.10.2007

Tulevaisuus

Valokuvatorstai.

Ja tapahtui niinä päivinä että keisari Putinilta kävi käsky. Vaalimaan rekkaparkki on oltava valmis heti tai välittömästi.

Eihän se ollut. Koko alue Vaalimaalta aina Lappeenrantaan ja Imatralle asti vuokrattiin venäläisille viideksikymmeneksi vuodeksi. Alueesta tuli kukoistava elitistinen venäläisten uusrikkaiden kesäviettoalue. Uusia loistokkaita huviloita rakennettiin. Tuo elitismi aiheutti köyhissä suomalaisissa matkustavaisissa kateutta. Sen vuoksi Kouvolan asemalla piti peittää luukuilla kaikki Lappeenrannan-Imatran läpi Joensuuhun menevien junien ikkunat. Alueella vierailuun tarvittiin viisumi, jota piti anoa Pietarista kaavakkeella, parakraafissa piti olla ainakin viisi pyöreää leimaa.

Mikä parasta Suomen uusi presidentti sai neuvoteltua kymmenen vuoden vuokra-ajan jälkeen uuden sopimuksen, ja alue huviloineen luovutettiin takaisin suomalaisille.

Siitä muistona, vuonna 2070 pystytettiin kuutostielle Saimaan rannalle, riemukaari.


(kaksoisklikkaus suurentaa kuvan)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käyköön tästä portisa ken uskaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä "tulevaisuudenennuste", huhuh. Onneksi tulevaisuus on vielä tuntematonta..

Olli kirjoitti...

Siinä sitä riemua kerrakseen..

Anonyymi kirjoitti...

Suattaapa olla tahi suattaapa olla olematikkii.

Heli kirjoitti...

Jestas, pliis. Eihän tämmöstä tulevaisuutta?

Anonyymi kirjoitti...

Niin.

Ei tulevaisuutta voi tarkkaan ennustaa vaikka se toistaakin itseään. Keisari Putinin sijaan saatamme nähdä Tsaari Putinin, joka on Venäjän ja Valko-Venäjän valtioliiton päämies.

Niin, kirkkoja ja komeita hirsipytinkejä. Ilomantsi, Parikkala ja Ruokolahti. Parikkalan Kägöne on melkomoinen. Ei Ilomantsin Parppeinvaaran...