21.2.2009
Holjat eväät
Leuhkat eväät lauloi Mikko Alatalo. Raskas työ vaatii raskaat huvit sanoo joku.
Holjat eväät ovat sellaiset joita ei Latovainiossa ehkä ymmärretä eväiksi ollenkaan.
Kuitenkin valkosipulietanat kera patongin ovat ihan hyviä.
Valmistusohje:
Osta pakastettuja etanoita joitka on täytetty valkosipulivoilla.
Laita uuniin ja nauti kuumana patongin kera.
Jos käytettävissä on etanapannu niin säilyke-etanatkin käy. Niitä ei tarvitse edes kaivaa kolostaan kun ovat siististi kupissa esillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa
Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...
-
Niin, Nyt vuonna 2019 Laukku Leena on Jämsässä. Alla myös muita julkaisuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75db588e-0711-40c6-bb09-b...
-
Niin, Uskoisin että joka toisessa yli parikymmentä vuotta vanhassa kotitaloudessa on tihkuttava keittiöhana. Vuoto ei ole vaaralli...
-
Niin, Järsön luontopolulla en ollut ennen käynytkään. Parempi mennä polkupyörällä koska Järsöntiellä on ajokielto. Ensin yli moottoritien...
3 kommenttia:
Hmm... tuo laji on kokeilematta, mutta ehkä 2-3 nelisenttistä Aalborgin Akvaviittia alle karaisisi mielen vastaanottavaisemmaksi.
Niin,
Etanat ovat sukua Thaimaalle. Kerran kun on voittanut ennakkoluulot ja kokeillut, satavarmasti tulee toinen ja kolmaskin kerta. S-ryhmän ravinteleissa saa alkupalaksi kuudella eurolla.
Jos maistat ja et pidä -korvaan vahingon.
Etanoiden syömistä en ole vielä kokeillut. Onneksi on olemassa paljon muutakin, mitä voi syödä...
Lähetä kommentti