4.12.2010

Joulupohdinnan 4. luukku

Pohdinta 4.

Niin. On ongelmia saada matkustamohenkilökuntaa lennoille juuri nyt. Vaikeaa. Junat kulkevat konnarin ja erillisen ravintolavaunun voimalla, löytyisikö tästä ratkaisu lentoliikenteeseenkin?

Turvallisuusohjeet tulisivat monitoreista ja perämies tarkstaisi varauloskäyntien lukitukset. Jo ilmaan päästyä käytävää pitkin tulisi tarjoiluvaunu kuin kädestä käteen kulkeva kolehtihaavi kirkossa.

Siitä voisi ottaa murkinat kortilla ja jos joku pulma olisi perämies tulisi ja kuuntelisi. Entäs viinanmyynti ja erilaiset tuliaiset? Automaatti vaan vessan nurkalle ja säästöjä syntyisi. Liikematkalaisille ja firman rahoilla mällääville olisi sitten omat koneet ja omat sopimukset.

Kai tähänkin touhuun joku roti täytyy löytyä.

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

On se tuossa assiassa kyllä ruuperä otassa.

Hermanni saattaisi ihmetellä, että helevettiäkö varten sitä monet pyhät pittää olla, parempi olisi vain olla työnsyrjässä kiinni.

Murphy kirjoitti...

Niin.

Ei ensirivin työmies joutilaisuudesta perusta. Ryskätöissä ainakin painettiin aamusta pimeeseen asti. Loppuaika lyötiin korttia je teroitettiin sahaa. Elämänluukulta tilattiin toppakahveet jos rahaa sattui olemaan.

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...