26.7.2011

Hanian kaupunki ja sen Venetsialainen satama

Venetsialaistenkin asuttama Hania on vanha ja tiiviisti rakennettu kaupunki. Kaupungin lähellä on kuvattu "Zorbas" elokuva.Satama on suojainen ja täynnänsä rantaravintoloita. Outo mustekalamainen rakennus taustalla.Jos erehtyy tilaamaan iso ja keskikokoisen oluen, saa valtavan saappaan kokoisen astian jossa on pari litraa olutta. Eihän sellaista kukaan jaksa.Välimeren vesi on kristallinkirkasta, minneköhän johtavat kaupungin jätevedet?

4 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Onpa huljakan kokoiset tuopit. A. Kivi varmaan toteaisi, että "jos tuommoiset tuopillisen kitaasi kumosit, niin tunsitpa huimausta otsikossas!"

Vikke kirjoitti...

Mikäköhän on sitten suuri ? :D

Murphy kirjoitti...

Niin.

Puolet jäi juomatta kun lämpeni jo liiaksi vaikka aikaa olisi ollut.Harmitti se kun kahdeksan euroa oli laskussa, vähän huijauksen makua kun eivät varoittaneet.

Naapuriravintolan vessa oli siinä pöytäni vieressä ja moni ohikulkija pysähtyi ja osoitti saapasta ja nauroi. Pari turistia halusi ottaa valokuvankin.

Marja-Leena kirjoitti...

Maailmalla sattuu ja tapahtuu! Vaikka mitä voi tulla vastaan! ;D

Niin, kirkkoja ja komeita hirsipytinkejä. Ilomantsi, Parikkala ja Ruokolahti. Parikkalan Kägöne on melkomoinen. Ei Ilomantsin Parppeinvaaran...