28.10.2019

Teneriffan retkilaguuni

Niin, kun jatkoi kävelyä läpi banaaniviljelysten, tuli asfaltoidulla kapealla väylällä vastaan pari autoakin. Kahvilakin oli retkeilijöitä varten sekä viljelijöiden halleja. Tieltä erkani sitten kapea kivetty polku kohti rinnettä jonka alla oli laguuni. Siellä mustalla hiekalla oli auringonottajia, uimareita ja toinen kahvilakin. Mietitytti mitenköhän toimittavat sinne tarvikkeet kun alas vietti vain kapea ja jyrkkä porrasreitti?

Korjuutraktorin alle on jäänyt lehtikuormasta pudokkaita.
Tiheään on banaanipuita istutettu. Rotkon reunalla ja pengerryksen ulkopuolelle muodostunut kävelureitti sukelsi aina välillä pensastunneliin jossa oli outo edetä.

Kauheasti ei tehnyt mieli kurkkia reunan yli. Sateella oli ollut vaarallinen reittikin.Tuolla alhaalla katveessa oli baarintapainenkin ja väkeä sinne tuntui menevän sekä olevan.


Alkupää polusta oli tehty kunnon kaiteilla, mutta ei koko matkalta.


Kuvan keskellä harjanteella näkyy valkoinen täplä joka on laskeutuva ihminen.
Näkymä tulosuuntaan, jossa oli kiviladonnan avulla tehty rinnepalstoja. Banaaniviljelmät olivat kuitenkin tuolla ylempänä.

 Tuossa mennään jo takaisinpäin, muta aiemmin olin tullut tuon laakson pohjan kautta ylös.Aivan alhaalla oli kivettynyttä laavaa ja myös sola kohti meren rantaa.


Ei kommentteja:

Aulangon Hugo Park

  Niin, Aulangon kauniissa puistossa voi kiipeillä puissa ja laskea vaijeriliukua. Aulangon Hugo Park  kolme helpointa rataa. Klikkaa mustan...