17.5.2022

Kreeta Ao Nang, Hotelli Theo

 Niin, koronarajoitukset helpottivat toukokuun puolivälissä niin ettei Finnair vaatinut enään kasvomaskien käyttöä. Kohdemaa Kreikka kuitenkin edellytti että koneessa ja lentokentällä oli maskia pidettävä.

Ei se niin paha ollut.


Perillä sitten oli rinteeseen rakennettu hotelli villoineen. Ei ruuhkaa arkipäivinä. 1.-kohdassa oli vastaanotto ja kerrosta ylempänä majoitushuone parvekkeineen.


Sisääntulotien jyrkkyys yllätti ja taksikin jätti aluksi hieman väärään kohtaan. Myöhemmin selvisi että kompleksista löytyy myös hissi liki katutasolle asti.


Jos käveli vielä ylemmäksi tie päättyi oliviifarmareiden asunnoille, Niiden varsinainen asukasliikenne olikin toista kautta.


Parvekkeelta avautui näkymä puutarhaan sekä merelle.


Uima-allas, ravintola ja aamiastilat olivat muutaman porrasnousun päässä myös. Siistiä pintaa, kuin juuri valmistettu. Koroaikana ilmeisesti kunnostettu. Neljä tähteä. Arkipäivinä ei ollut lapsia ja allatilat perin hiljaiset.

Ei kommentteja:

Aulangon Hugo Park

  Niin, Aulangon kauniissa puistossa voi kiipeillä puissa ja laskea vaijeriliukua. Aulangon Hugo Park  kolme helpointa rataa. Klikkaa mustan...