5.1.2012

Uusi jobi

En minäkään ollut mikään nuori leijona, pikemminkin vanha kapinen kettu.

Rekrytointiyritys tiesi paikasta josta voisin keskustella ja sovimmekin tapaamisen Rekryfirman toimistolla. Ja vastapuolella olikin jo aikaisemmilta vuosilta tuttu mies, eli yksi näistä herroista.

Jotain siinä juteltiin mutta.... Kuitenkin työsopimus syntyi ja into piukalla aloitin täällä.

Olikos se joulukuun alussa 1998? Taisipa olla. Jutussa ei mainita että yhtiössä oli oikeastaan silloin kolme tukijalkaa, kuin lypsyjakkarassa. Kolmijalkainen tuoli ei keiku, kaatumisesta en puhu mitään.

Lypsyjakkaroiden käyttö on suomessa vähentynyt kovasti, maitotilat vähenevät ja lopuissakin lypsää robotit. Olen nähnyt myös sellaisen lypsyjakkaran jossa oli vain yksi jalka. Jakkara köytettiin ahteriin kiinteästi, näin saattoi nopeasti istahtaa aina uuden lehmän ääreen ja jakkara kulki mukana.

Nokia lopetti teollisuusmonitoriensa valmistuksen ja niitä jatkettiin melko suuressakin mittakaavassa. Samoin Aspo Oy lopetti teollisuus-, informaatio- ja automaatiovalvontamonitoriensa valmistuksen, sekin tuotelinja oli ostettu.

Vielä joskus 2005 tehtiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle 29 tuumaisia infomonitoreja yli sata. Niiden sisällä, ihan jokaisessa oli tietokone jonka muistista kaivettiin aikataulunäytöt ja muu informaatio.

Ei kommentteja:

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...