24.1.2010

Julkisivulautakunnan toiminta Thaimaassa?

-siis minkä?

Suurin rumentava tekijä joka ei varmaan paikallisten silmään käy laisinkaan mutta minun silmiini se sairastaa, on sekaisesti vedettyjen data- ja voimakaapeleiden viidakko.

Koristemaalia sekä kukkia kaikkialla käytetään viljalti, mutta talojen edustat ja jalkakäytävät ovat varsin sotkuiset.

Tätä temppeliä maalattiin kaiken aikaa mutta yleisilmeen pilaa taas tuo kaapelihässäkkä jolle ei tietystikään munkkiyhteisö mahda mitään.






Tämä sinikattoinen kompleksi oli huomattavan kaunis. Takana olevat pienemmät ja kait tämä edessäkin oleva rakennus on vuokrattavissa varsin edulliseen päivähintaan. Kaapelit eivät tässä häiritse kun ne on taloihin vedetty toisaalta.



Tässä alla taas on esimerkki miten sotkuisuus voi jopa haitata liiketoimintaa. Jaspal Tailor on luotettavin räätäli Pantongilla ja Karonilla mutta on jäänyt kojujen ja kaapeleiden kurimukseen.



Tässä taas on jonkun rikkaan omakotitalo. Harmonisen ja siistin näköinen pytinki.



Naapureitaan vaan ei voi valita, muuta kuin muuttamalla itse toisaalle. Vasemmalla puolella on tälläinen asunto joka sekin on ihan ok paikallisen mittapuun mukaan, maalia tosin kaivattaisiin.

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...