17.2.2011

Pääkatu

Katan pääkatu ei ole rantakatu vaan välissä on kilometrien pituinen pitkulainen golfkenttä ja -hotelli.



Toisella puolella on liikkeet ja kaupustelijoitakin. Toisella puolella pitkä aita joka rajoittaa näkyväisyyden rantaan. Sillä puolella kun käveli niin lomaosakkeiden myyjät alkoivat ahdistelemaan. Kuvio on aina sama: Pariskunta kun kävelee niin kummallekin tarjotaan raaputusarpaa joissa on mahtavia palkintoja. Ensin annetaan arpa toiselle joka raaputtaa "ei voittoja" ja sitten toiselle joka raaputtaa voiton. Voiton suuruus jää vielä arvoitukseksi ja pitäisi mennä se tarkistamaan johonkin hotelliin iltaisella. Siellä sitten alkanee se lomaosakkeen kaupittelu.

Tässä uhrit.



Ja kamera kiertää Katan pääkadulla Tropical Resortin edustalla.

2 kommenttia:

Vikke kirjoitti...

Tossa ekassa kuvassa näkyy olevan paljon mopoja :D

Murphy kirjoitti...

Niin, siinä on työntekijöiden ja vuokraamojen skoottereita. Oikeastaan kuvassa kulminoituu tulevaisuuden paradigma jos kuvittelee että kaikki olisivat autoja.

Elintason noustessa ostellaan skootterin sijasta autoja jotta sateellakin saa olla suojassa ja jotta pääsee kovempaa. Eihän sellaist määrät mihinkään sovi ei Intiassa ei Kiinassa eikä Thaimaassakaan. Maata kyllä on mutta vuoristoiset maisemat ei hevin saali leventää teitä ja kadut on jo alunperin liian kapeita nytkin.

Patongillakin on ollut pakko muuttaa pari katua yksisuuntaiseksi ja siitänä aiheutuu aina lisämatkaa kun joutuu kiertämään.

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...