2.12.2013

Tukes varoittaa hieromakoneesta

Niin,

Aika ajoin näkyy lehdissä elektronisten tuotteiden takaisinvetoja. Usein syynä on yleinen turvallisuus tai sähköiskunvaara. Nyt Tukes on varoittanut joulumyyntiin tulleesta delfiinin näköisestä hieromalaitteesta.

En ole aktiivinen hieromalaitteiden käyttäjä, mutta kyllä tuosta muodostakin näkee että vaurioita käyttäjille voi hyvinkin tulla.  Sutjakkaampiahan net yleensä.- Tätä ei pukinkonttiin, ilmoitti Tukes hetki sitten tuotteesta Twitter-tilillään.

Myyntikieltoon laitetun tuotteen virallinen nimi on hieromakone König. Tuotteen viivakoodi on 5412810153930. Maahantuoja on Nedis Oy.

Maahantuoja on velvoitettu keräämään tämä tuote pois myynnistä. Kuluttajasuojalain mukaan tuotteen saa virheellisenä palauttaa ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi, Tukes muistuttaa.Varmaankin nuo delfiinit vapautetaan takaisin luontoon, -jonnekin aasian vesille.

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Mikähän mahtaisi olla se iskelmä, joka tämmöisestä vehkeestä tehtäisiin.

Vaan tässäpä Olavi Virran näkemys:

http://www.youtube.com/watch?v=2vvmpN4b-B4

Murphy kirjoitti...

Niin,

Susi jo syntyessään tuo delfiini. Kovan näköistä muovia näyttää runkokin olevan. Lattialle kun tippuu niin kuoret halkeaa.

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...