10.11.2022

Krapu

 Niin

Niin mentiin rippikoulun suoritettuamme kesällä Jokioisten Leimukallion tanssipaikalle lauantaina. Hopeinen risti kaulassa ja poolopaita päällä. Oltiin miesmäisiä vaikka lapsia vielä. 

Paikalla oli  Carola ja joku Henry Theel. Kyyti oltiin saatu naapuripojan autolla jolla oli kortti. Tutustuttiin kuningas alkoholiin myös, olimme voimamme tunnossa.

Tanssia ei osattu, mutta pyörittiin nurkissa ja katseltiin menoa, jossain tapeltiin, toisaalla oksennettiin. Portaiden alla olevaan putkaan raahattiin jotakuta. 

Ilta alkoi hämärtää mutta juomamme alkoholi oli kirkasta ja sitä ei ollut paljoa, mutta meille ihan liikaa. 

Tuli järjestysmies meille sanomaan että täällä ei teirän pikkupoikien ole syytä enää iltaa jatkaa. Onneksi kuski oli selvä ja mentiin kotiin.https://susupetalsanat.wordpress.com/


Viikon 45 krapusanat ovat tutustua, kirkas, jatkaa.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki blogiini.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa
.

6 kommenttia:

AilaKaarina kirjoitti...

Carola <3. Ehdin nähdä livenä hänet, joitakin vuosia ennen kuolemaansa. Oli unohtumaton ilta. Ja tuo nuoruus, josta kirjoitit. Niin kovin tutun oloista.

SusuPetal kirjoitti...

Todenmakuinen nuoruuden kuvaus. Tansseissa sattui ja tapahtui.

Cara kirjoitti...

Onneksi päättyi hyvin tanssireissu. Ne ensimmäiset kokeilut alkoholin ja muun hurvittelun saralla eivät aina lopu noin.

aimarii kirjoitti...

Se oli sitä surutonta nuoruusaikaa ja Kekkonen ministeri vain. Huolta sai äiti kantaa, missä kunnossa "pikkuisensa" kotiin hipsii.

Murphy kirjoitti...

Niin, Carola asui myös Kirkkonummella sairastuttuaan. Lasse Mårtensonin kanssa myös tekivät hyviä lauluja. Isosisko oli aiemmin Leimukalliolla ja kertoi miten he ystävänsä kanssa joutuivat odottamaan naistenhuoneeseen pääsyä kun Carola perusti sinne meikkihuoneensa pitkäsksi aikaa. Tuollaisella VPK:n tanssilavalla ei ollut järjestetty esiintyville artisteille oikein minkäänlaisia taukotilojakaan. Tarpeiden tekemiseenkin oli vain ulkohuussit. -"ei ole lupaa sun kättäs mun pyytää ei tuulelle tupaa...." -kielletyt leikit

pasanen kirjoitti...

Silloin vielä järjestysmiehen sanaa uskottiin...

Niin,

Niin, taannoin ilolla totesin että tekoäly on tullut tietokoneeseenikin.  Ajattelin että hyvä asia. Siis saisin minäkin jotakin tolkkua hume...