10.12.2015

Hua Hin Priorisointi

Niin,

En minä kaikkia rahojani syönyt, olennainen osa meni myös juominkeihin. Talon puolesta tuli kolmen vartin vesipullo, mutta  7 Elevenistä piti myös ostaa vähintään litra lisää päivittäin. Hinta 15 baht. Olut on hintansa väärti ja ei sen edullisempaa kuin suomessakaan eli ravintolassa noin 80 baht iso pullo. Kylmän pullon kondessiveden pöytää kastelevaa vaikutusta estettiin lämpöeristeillä, jotka ovatkin tehokkaita. Vanhemmiten vaan hankala pestä.


Syötyä tuli vain kerran päivässä, yleensä illankorvalla kun kuumuus ja nestetankkaus piti nälän päiväsaikaan loitolla. Yleisilmeenä paikallisasukkaiden osalta oli että jotain pientä he puputtivat kaiken aikaa ja jos ei niin älykännykkää näpelöiitiin.

Ruokaa tilattaessa piti aina erikseen tilata riisi tai perunat ja jos nin halusi oli starttereissa valinnanvaraa.Skoottereilla liikkujat voivat tankata nopeasti viskipullosta kadun varrelta. Tuollainen arsenaali olisi ollut paha jos olisi sijainnut itsenäisyyspäivänä töölöntorin reunalla ja aktivistien marssireitillä.Tupakoitsijat ovat kadonneet katukuvasta liki anhittomiin. Thaimaassa pitää tupakkiaskeissa olla niitä rumia syöpäkuvia ja kauppojen piti laittaa myyntitupakat piiloon jo paljon aiemmin kuin suomessa.Kalaa ja äyriäisiä sen sijaan pitää olla esillä ja paljon. Miten lie Siam- ihmisten terveys ylipäätään kun suolan sijaan käytetään kalakastiketta ja voin sijaan öljyä? Muutamia lihaviakin ihmisiä kyllä näkyi mutta eipä paljoa.


Ei kommentteja:

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...