2.12.2015

Hua Hin Night Market

Niin,

Iltatori avattiin juuri auringonlaskun aikaan. Ravintoloiden pöydät ja tuolit olivat kiinteissä rakennelmissa mutta ruoka valmistettiin pääosin paikalle tuoduissa grillivaunuissa. Kalat ja äyriäiset olivat jäähileiden seassa. Toisella puolella katua oli pääosin muuta myytävää ja myös tuo aiemmin kuvaamani jalkahieronta. Hälinä ja vilske oli melkomoinen mutta ruoka oli tuoretta ja herkullista.

Jokirapuannokseni josta jäi paljon jätteitä niin kuin ravuista jää suomessakin. Makea chili oli mukana dippikastikkeena ja riisikuppi kuvan ulkopuolella.


Morning Glory on kasvisruoka joka laittaa vatsan toimimaan. Soossi ei näytä kuvassa herkulliselta mutta on maukasta niin kuin thaimaalaiset ruuat yleensäkin. Tuo annos on yläosan videossakin.Ja paneroituja katkarapuja tietty. Siistiä syötävää kun ottaa pyrstöstä kiinni, kastaa dippiin ja haukkaa.Ja edullinen sekä maukas alkupala. 10 kpl kampasimpukoita noin eurolla. Tässä tuotteessa on Shell vienyt tuotemerkkinsä mainonnan maksimiin kun on saanut simpukat muuttamaan kuorenmuodostuksensa Shellin logon oloiseksi.

Ei kommentteja:

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...