14.12.2015

Wat Khao Takiap Hua Hin

Niin,

Jos lähtee kävelemään Hotelli Hiltonin  rannasta kohti etelää, pääsee otsikon paikkaan. Siellä on temppeli ja toisella puolella kukkulaa alkaakin  sitten armeijan alue. Itse temppeliin en kävellyt mutta buddan patsaalle kyllä.


Tuolta takaa lähtee polku ylös. Tuolla liikkui turisteja ja oli myös vartija jolla aseena oli ritsa. En tohtinut ottaa kuvaa, mutta vartija hätistelee apinoita ampumalla  kauemmaksi. Turistit saattoivat antaa avustuksia kirstuun tai ostaa lehtikullan sipareita.Taisi olla enemmänkin buddauskovaiset jotka niitä lehtikullan kappaleita tuon pikkupatsaan kroppaan ja isomman patsaan varpaisiin taputtelivat.

Tässä osassa rantaa on melko hulppeita lomahotelliyhdyskuntia ja suurimmalle osalle rantaa ei päässyt ulkopuolinen mantereen suunnasta. Rantaa pitkin kävelemällä saattoi nousta terasseille kun oli lookisti vaan olevinaan kyseisen hotellin vieraita ja asiakkaita. Sawadi Khrap sanoivat vartijat ja hymyillen tervehtivät.Tämä alemman kuvan rakennus on tehty sillä periaatteella että jokaisessa kymmenessä ylimmässä kerroksessa tulee olla oma iso ulkouima-allas merinäköalalla.

Ei kommentteja:

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...