7.12.2015

Hua Hinin iltatorin hygienia

Niin,

Ko Seafood.

Suomessa on kaiken maailman määräyksiä liittyen elintarvikeketjuun, se on hyvä asia. Thaimaassa tuntuu olevan sellainen sääntö että asialliset hommat hoidetaan mutta turhasta ei nipoteta. Jäämurskalla viilennetään ja kuumennettavat ruuat eivät muutoinkaan helpolla aiheuta vatsanväänteitä.

Näennäinen tungos ja kaaos kyökin puolella hämää, kaikki toimii. Eikä kalliin puhtaan veden kansaa  turhaan läträtä.


Hanskat on kädessä ja kaasulla toimivia kypsennystasoja sekä -kattiloita löytyy. Kaikki viedään yön tullessa pois ja pestään. Siis rosteria.


Lähikuva.


Äyriäiset lepäävät jäämurskapedillä. Sitä en tiedä mitä tapahtuu niille yksilöille jotka jäävät myymättä illan päätteeksi.


Illan ravintola on puoliksi rakennettu päivisin katuna toimivan kulkuväylän paikalle. Lastenistuin odottaa mukulaa istumaan, mutta ajankohdasta johtuen farangilapsia ei juurikaan näkynyt.


Auringon vielä paistaessa paikkkoja vasta valmisteltiin. Ko Seafood oli vakiopaikkamme koska kaksi kertaa siellä aterioimme, -äyriäisiä. Ko tarkoittaa saarta ja voidaan myös kirjoittaa Koh.

Celine Lee on käsitellyt kyseistä toriravintolaa kirjoituksessaan.Ei kommentteja:

Aulangon Hugo Park

  Niin, Aulangon kauniissa puistossa voi kiipeillä puissa ja laskea vaijeriliukua. Aulangon Hugo Park  kolme helpointa rataa. Klikkaa mustan...