2.12.2015

Hua Hin eläimiä

Niin,

Koirat ovat kuin Intian lehmät. Juoksevat vapaina kulmilla ja kaduilla. Ihmiset antavat tähderuokaa ja jokuset ovat kovin kirppuisiakin. Ovat oppineet väistelemään hyvin autoja ja siestaa viettävät usein pysäköityjen autojen vierusvarjossa.
Tämä majoituspaikan oma kulkukoira tuli vastaan ja tervehti haukunnalla heti ensi kerralla kuultuaan askeleemme jo mutkan takaa tullessamme. Myöhemmin se vain tyytyi haukahtamaan vaisusti ja  vain kerran kun tunsi porukan. Turkki oli kapinen ja ei kyllä tehnyt mieli silittää.Herran isotissinen vaimo oli myös toisinaan paikalla ja ei haukkunut. Heillä oli kuulemma yhteisiä pentujakin mutta luuhasivat jo kukin omilla tahoillaan.


Nämä naapuritalon kukot toimivat herätyskelloinamme. Kiekuminen alkoi auringonnousun aikaan. Myöhemmin ne oli nostettu pienissä häkeissään kadulle, mikähän siinäkin oli syynä?


Ja tämä valtaisa hepokatti laskeutui lähiravintolassa reppuni hihnalle. Nämä ovat juuri niitä isoja jota mm. pohjoisthaimaassa syödään sipsien tapaan. Kuva onnistui hyvin, klikkaa suuremmaksi.

Norsusafarilla ja apinatemppelissä ei käyty joten ne jäi kokonaan näkemäti.Ei kommentteja:

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...